klantenservice 084-8708883

Hoe kies ik de juiste vibrator ?

De vibrator is populair. En dat is niet zo vreemd. Een goede vibrator zorgt voor hemelse ervaringen. Alleen en samen. Maar hoe kiest u de juiste? Er is heel veel keus.De nieuwste generatie vibrators is niet alleen bijzonder effectief, ze zijn ook erg mooi om te zien.En wat fijn is: ze zijn echt fluisterstil. Geen mond of hand is zo effectief als de krachtige en regelmatige trillingen van een goede vibrator. Maar een vibrator is veel meer dan een seksspeeltje voor vrouwen. Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het samen vrijen en beminnen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een groeiend aantal vrouwen (en mannen) een vibrator koopt.

Hoe kies je de juiste vibrator?

Er zijn heel veel vibrators verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei modellen, kleuren en materialen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden. Helaas zitten er ook veel vibrators tussen die gemaakt zijn van giftige weekmakers, een hoop herrie maken en snel kapot gaan. Maar een kwalitatief goede vibrator gaat jaren mee. Des te belangrijker dus om de juiste te kiezen.
Maar hoe zie je door het bomen het bos? Hoe kies je de juiste vibrator? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Vibrator

Waarvoor wilt u de vibrator gebruiken?

Allereerst is het belangrijk dat u bedenkt waarvoor u de vibrator wilt gebruiken.Wat vindt u fijn? Dat is voor iedereen anders. Wilt u de vibrator bijvoorbeeld gebruiken bij het bedrijven van de liefde? Of liever alleen? Of allebei? Vindt u penetratie (vaginale stimulatie) bij zelfbevrediging horen? Of vindt u het prettiger als alleen de clitoris wordt gestimuleerd?

Wilt u een vibrator voor stimulatie van de clitoris?

Vrijwel alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze 'externe' stimulatie. Echter, de één beter dan de andere.
Er zijn vibrators die daarvoor speciaal ontworpen zijn. Ze worden ook wel stimulators genoemd en ze zijn gegarandeerd effectiever. Als u de beste vibrator wilt voor externe stimulatie dan adviseren wij u te kiezen voor zo'n kleine, ergonomisch speciaal daarvoor ontwikkelde vibrator. Met verschillende vibratie- en trilstanden zodat u deze op uw persoonlijke voorkeur kunt afstemmen.

Goede uitwendige vibrators (stimulators) zijn onder andere:

Joue Mimi, goede vibrator

Joue Mimi, goede vibrator

Stimulator Lelo Nea, kleine goede vibrator

Lelo nea

 

Minna, innotieve super vibrator

Minna life vibrator

 

 

 

hele goede vibrator van Jimmy Jane vibrator, krachtig

Jimmy jane vibrator

Wilt u een vibrator die vaginaal stimuleert?

Terwijl de ene vrouw niets geeft om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, zijn er ook dames die vinden dat vaginale stimulatie er absoluut bij hoort. Behoort u tot de laatste groep, en zoekt u een vibrator die u kunt inbrengen, dan kunt u het beste kiezen voor een wat groter exemplaar. Goede keuzes kunnen dan zijn: de Elise 2, de Iris en de Smart.
Maar ook de Minna Ola is en de iets kleinere Mona 2 (ook geschikt voor g-spot stimulatie) zullen u zeker verrassen.
Voor de duidelijkheid: Deze staaf vibrators zijn te gebruiken voor vaginale stimulatie én voor uitwendige stimulatie.

Goede staafvibrators zijn onder andere:

Lelo Elise 2, goede krachtige staaf vibrator iris, luxe staaf vibrator van lelo smart, voordelige oplaadbare vibrator

Lelo Elise 2
Liever een wat kleiner maatje?

Liever wat minder groot? Dan zijn er de middelgrote vibrator. Deze populaire vibrators zijn door het formaat ook fijn samen te gebruiken is.
Dit is ook een goede keuze voor dames die niet goed weten waar hun voorkeur naar uitgaat. Met deze fijne "all rounders" kunt u namelijk alle kanten uit.

Goede "allrounders" zijn onder andere:

liv 2, goede vibrator

Lelo Liv 2

 

Joue Uma vibrator

Joue Uma

Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie?

Vindt, of lijkt, u het fijn om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Dat kan ook. De vibrators die hiervoor gemaakt zijn, worden ook wel Rabbit of 'Tarzan' vibrators genoemd. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris.

Fijne rabbit vibrators zijn onder andere:

 

Ina  Wave vibrator van Lelo

Lelo Ina Wave

 

Wilt u een vibrator om samen te gebruiken?

Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het vrijen en bedrijven van de liefde. De kleinere vibrators (stimulators) zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Niet bedreigend om te zien en door het formaat heel gemakkelijk te integreren in het liefdesspel. Zo kunt u ze gebruiken als massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te prikkelen. En een kleine vibrator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris.

Aanraders zijn de vibrators die ontworpen zijn voor clitorale stimulatie zoals de Siri en de Lily. Maar ook de Liv BeGood zijn door het formaat fijn om samen te gebruiken.

 

De Lelo Siri muziekvibrator 

Lelo siri muziekvibrator

Populair voor samen: koppelvibrators

vibrator voor samen, koppelvibratorEn er zijn meer mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe 4 (enorm populair) en de Tiani. Dit zijn de allernieuwste vibrators voor samen. Ze hebben inmiddels vele prijzen in de wacht gesleept en worden door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets. Deze innovatieve, vriendelijk ogende speeltjes kunnen voor ongekend sensuele ervaringen zorgen.

 We-vibe 4 classicTiani Lelo

Trillingen: krachtig of teder?

Mogen de trillingen best sterk zijn, of moet het juist heel zacht en liefelijk? De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig de mogelijkheid om uit verschillende vibratie sterkten te kiezen. Daarmee kunt u de sterkte van de trillingen afstemmen op wat u plezierig vindt. Ook bieden zij de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende varianten van vibratiemodes: trillingen in golven of sterk pulserend.
Hoewel de vibratiesterkte bij de betere vibrators dus instelbaar is, is er wel degelijk een verschil in vibratiekracht bij met name de 'uitwendige' vibrators. Bent u op zoek naar zo'n 'uitwendige' vibrator voor stimulatie van de clitoris, dan is het belangrijk om hier naar te kijken.

Superkrachtig?

Als uw voorkeur uitgaat naar intense, continue en hele krachtige vibraties dan is een wand massager een goede keuze. Deze vibrators hebben een drie dubbele functie. Ze helpen tegen spierpijn, zijn heerlijk voor het geven van ontspannende massages en het zijn superkrachtige vibrators. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Wand Massager van Fifty Shades (stoer om te zien) of de Lelo Wand Massager Large (luxueus).

Massager Fifty shades of greyLelo smart wand massager

Gemiddeld, lieflijk en subtiel?

De trillingen van de Lelo Siri zijn prima voor een gemiddelde vrouw. De Lelo Lily en Lelo Nea hebben wat subtielere en liefelijker trillingen en vibraties.

Geen echte voorkeur?

De overige vibrators in ons assortiment, zowel de vibrators voor uitwendig als inwendig gebruik, kunt u met een gerust hart bestellen als u niet echt een voorkeur heeft. Zij hebben allemaal een gemiddeld vibratieniveau (tenzij anders vermeld) en de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende snelheden en soorten trillingen.

Heeft u moeite met klaarkomen?

Wie moeite heeft met klaarkomen kan het beste kiezen voor een goede uitwendige vibrator (stimulator) met krachtige en regelbare vibraties en trilstanden zodat de clitoris én het gebied er omheen optimaal gestimuleerd worden. Ze zijn ergonomisch slim ontworpen en u kunt er eenvoudig mee experimenteren. Tips: Joue Mimi en Siri 2.

Maar ook een Wand Massager (zie hieronder de uitleg) is, met haar effectieve, stevige en krachtige vibraties, een hele goede keuze. De 'kop' is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd.

Tip: gebruik een goed glijmiddel voor een intensere ervaring. Ook een stimulerende balsem of gel zorgt voor extra intensiteit.

Gaat u voor het eerst een vibrator kopen?

Als u nog nooit eerder een vibrator heeft gebruikt en twijfelt over uw keuze, dan adviseren wij u te beginnen met een goede stimulator. Een kleine effectieve vibrator voor uitwendig gebruik met een verschillende vibratie- en trilstanden waarbij u zeker een ritme en snelheid vindt die bij u past.
Dit zijn allemaal vriendelijk ogende, stille en effectieve vibrators waar u gegarandeerd veel plezier van zult hebben. En het mooie is: deze zijn ook fijn om samen te gebruiken.

 

Bijzondere vibrators

vinger vibrator

Vingervibrators zijn kleine vibrators die je om je vinger doet. Voordeel van deze vingervibrators is dat ze extreem klein zijn (minder dan 10 cm. lang) en dat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn bij het samen vrijen. Het is een prima vibrator om mee te starten.
Lijkt u dit verlengstuk van uw vinger fijn? Dan is de The Key - Jopen (hier afgebeeld) een goede keuze.

 The Key- Jopen

G-spot vibrators

Veel vrouwen ondervinden extra genot en sensatie door stimulatie van een mysterieus plekje in de vagina; de G-spot. Dit plekje zit op ongeveer 5 cm aan de binnenkant van de vagina. De vibrators die speciaal gemaakt zijn om deze G-spot te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen.
Een populaire g-spot vibrator is de Lelo Gigi

 Lelo G-spot Gigi vibrator

Eivormige vibrators met afstandsbediening

De vibrators in de vorm van een ei werken altijd met afstandsbediening. U schuift het eitje in de vagina en kunt dan de trilling aanzetten. Met de afstandsbediening kunt u ze meestal harder of zachter laten trillen. Spannend als uw geliefde de afstandsbediening heeft! Zo wordt het zelfs het saaiste feest opwindend.
In de winkel vindt u de eitje van Plaisirs Secrets

Plaisiers secret vibratie ei

Muziekvibrators

Muziekvibrators zijn vibrators die je kunt aansluiten op de Ipod/Iphone of andere MP3-spelers. De vibraties en trillingen volgen dan het ritme van de muziek. Lijkt u dit wat, dan kunt u kiezen voor de OhMyBod muziekvibrator.

Muziekvibrator Ohmibod

Dildo

De dildo is een vibrator die niet vibreert, trilt en beweegt. De dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Met name de glazen dildo's zijn populair. Deze zijn eenvoudig warm en koud te maken en dat zorgt voor bijzondere sensaties.

Glas dildo

Batterij of accu?

Bij de aanschaf van een vibrator is het goed om rekening te houden met de keuze voor batterijen of een oplaadbare accu. Oplaadbare vibrators zijn meestal duurder dan vibrators waar u batterijen in moet doen. Maar oplaadbare vibrators zijn vaak krachtiger, en meestal van een veel betere kwaliteit. En u hoeft geen batterijen te kopen natuurlijk.

Kwaliteit en veiligheid: koop geen vibrators met weekmakers

Koop geen vibrators die gemaakt zijn van giftige materialen.

Een goede vibrator gaat jaren mee en is dus zeker de investering waard! In onze winkel treft u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten aan.Wij hebben vibrators geselecteerd die gemaakt zijn van de beste materialen (zonder de gevaarlijke en giftige weekmakers die vaak nog steeds in veel vibrators verwerkt zitten).

Gun uzelf, en uw partner, het plezier van een fijne vibrator!

Contact

  • 084 - 8708883
  • info@mistiek.nl
  • KVK nummer : 57330867
  • BTW nummer : NL200808746B01
  • J.H.M. Kerssemakerslaan 22
  • 5583 EJ Waalre (Geen bezoeksadres)